Diumenge 6 de setembre convidem els veïns i veïnes de La Floresta a prendre en els bars del barri Florestines Contrafronteres. Es tracta de birres solidàries elaborades per la Florestina (negoci local que molts coneixeu), donat que un percentatge de les vendes (el 19%) va dirigit al projecte.

Aprofitant el llançament, alguns membres de La Floresta Contra Fronteres estarem a la plaça Miquel Ros, i podrem informar el veïnat i als negocis locals com poden participar en el projecte.

Què és La Floresta Contra Fronteres 

La Floresta Contra Fronteres és una xarxa de veïns i veïnes del barri  per a la solidaritat entre els pobles i les persones, que promou el treball i la cooperació amb persones migrades per oferir resposta a qualsevol situació de vulnerabilitat. D’un temps ençà, des de l’obertura del centre de protecció de joves migrats al barri, LFCF inicia un projecte local per participar activament en el procés d’inclusió d’aquests joves, generant una convivència conscient i enriquidora pel conjunt de la nostra comunitat. 

La Florestina Contrafronteres 

La Florestina Contrafronteres és una pils lleugera, aromatitzada amb romaní i marialluïsa. Una cervesa 100% local i solidària, amb llúpol de l’Empordà (bio lúpullus) i malta de Lo Vilot (Lleida).

Pots prendre o comprar les birres a:

La Florestina Contrafronteres es podrà prendre en els següents locals::

  • La Floresteca
  • El Forn
  • La Cantina
  • El Pet de Llop
  • La Rural de Collserola

I adquirir en:

  • La Norma
  • General de Begudes (Valldoreix)

Les comandes de caixes de 12 i 24 birres es poden fer directament a la Florestina a través d’aquest formulari: https://bit.ly/FlorestinaContraFronteres

Col·labora!

Comprant Florestines Contrafronteres col·labores amb el projecte, però les persones i negocis poden participar de moltes altres maneres.  

Informa’t a: contrafronteres.lafloresta.info