Empreses i entitats

Si tens una empresa o formes part d’una entitat i vols col·laborar amb La Floresta Contra Fronteres, et suggerim algunes formes en les quals pots fer-ho:
  • Oferint feina o pràctiques
  • Oferint formació
  • Compartint el teu servei o els teus locals per a activitats de la xarxa
  • Realitzant una edició dels teus productes, on un percentatge de les vendes es destini al projecte
  • Donant difusió a les nostres accions.
En aquest espai volem visibilitzar les entitats i negocis locals que col·laboren amb La Floresta Contra Fronteres:

Acción Planetaria

Tenim un conveni perquè els joves de La Floresta Contra Fronteres rebin tractament dental en la Clínica 1001dents, amb un equip de dentistes ultra macos i que ens cuiden molt bé.

La Floresteca

La Floresteca és local de referència de trobada del poble, va participar en la campanya de Florestines Contrafronteres i sempre estan disposats a col·laborar. A més, el seu menjar està riquíssim.

La Florestina

La Florestina va realitzar una tirada especial de cerveses artesanes La Floresta Contra Fronteres, donant un percentatge de vendes al projecte. Gràcies a col·laboracions de negocis locals com aquesta, podem obtenir fons per a sufragar el projecte.

El Forn Cultural

Sempre podem comptar amb El Forn Cultural de la Floresta. Alguns dels seus treballadors formen part del projecte i el col·laboren, ja sigui per a guardar-nos material, o perquè el Yannis amenitzi musicalment alguna de les nostres accions.

Labdoo

Gràcies a Labdoo, els nostres joves han pogut rebre ordinadors, necessaris pel seguiment dels seus estudis.

L’Olivera

La Olivera Cooperativa ha contractat a un dels joves de la xarxa. Una aportació valuosíssima, atès que els joves necessiten un contracte per a poder estabilitzar la seva situació legal.

La Rural de Collserola

Alguns dels nostres joves col·laboren amb La Rural, cooperativa agroecològica de Collserola. És una col·laboració molt valuosa, que contribueix a la inclusió dels joves en el barri.

Suara

Gràcies als i les treballadores de Suara, La Floresta Contra Fronteres ha rebut una subvenció per a despeses vinculades amb l’habitatge dels joves.